Telecom

UEM is voor de moderne MSP

Het Unified Endpoint Management platform van Scolutions, is een volledig uitgerust, cloud-gebaseerd platform voor beheer op afstand en veilige monitoring, waarmee MSP's hun kosten kunnen verlagen en de efficiëntie van de dienstverlening kunnen verbeteren.

Wat wij ontdekten

MSP's kunnen onwijs veel tijdwinst behalen door beheer voor alle klanten te automatiseren

  • Patch Management
  • Software implementatie
  • Mobile device management
  • Één dashboard voor alle apparaten
  • Asset management
  • Remote control
  • Configuraties
Patches

Heb je wel inzichtelijk of je klanten up-to-date zijn met alle patches?

Software

Zonder moeite software installeren op elke computer in een keer?

Moderne aanpak
Moderne IT vereist een moderne aanpak die meer beveiliging, eindgebruiker-ervaring en bedrijfswaarde oplevert. Dat is waar Unified Endpoint Management om de hoek komt kijken om je te helpen alle endpoints intelligenter, efficiënter en met meer controle dan ooit tevoren te beheren.
overzicht van hoe een beheer oplossing eruit ziet.
Éen dashboard.
Unified Endpoint Management (UEM) is de ultieme zakelijke probleemoplossende oplossing voor MSP's. Het biedt automatisering van software en configuratie deployment, samen met naadloze controle op afstand over alle eindpunten, dag en nacht, vanaf een enkel dashboard.
Platform onafhankelijk
Unified Endpoint Management biedt compleet end-to-end beheer met intelligente geautomatiseerde en zelfbedieningsmogelijkheden voor iOS, Android, Windows, Mac, ChromeOS en Linux apparaten. Het is een kosteneffectieve oplossing, die waarde biedt vanaf het moment dat je begint.
Ontdek het.
Beheer het.
Met realtime inzicht in de IT-landschap van jouw klanten kun je elk endpoint continu uitlezen en beheren.

Begin vandaag nog met het gebruiken van
Unified Endpoint Management

Met UEM maak je het leven voor jouw medewerkers makkelijker en kan er veel tijd bespaard worden.

Automatiseren
IT inzichtelijk
Altijd controle
Begin vandaag

Beheer alle platformen en alle apparaten

Patch Management

Software Deployment

Doe meer met minder moeite. Patch Management voor OS en applicaties van derden helpt je machines veilig te houden en te onderhouden, ook als je het druk hebt.

We maken het gemakkelijk om je  assets, software metering, en de lijst van gelicentieerde software te volgen.

Software deployment biedt een manier om alle software installaties en updates op  Windows en MacOS te beheren.

Asset Management

Remote Control

Remote Control is gebouwd voor IT beheerders en stelt je in staat om in real time problemen met desktops op te lossen, met multi-user samenwerking, bestandsoverdracht, video-opname, en meer.

Er is geen configuratie die op alle situaties past. Daarom bieden we meer dan 50 voor geconfigureerde oplossingen om aan je specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen.

Configurations

Mobile Application Management

Mobile security management

Met Mobile Device Management , kun je beleidsregels en profielen maken en instellen voor medewerkers van verschillende afdelingen of rollen.

Met de Mobile security management mogelijkheden voor het beheer van mobiele apparaten kun je je beveiligingsbeleid voor alle apparaten, gebruikers en toepassingen bepalen.

Beheer van mobiele toepassingen is meer dan beveiliging alleen. Het gaat er ook om werknemers te helpen productief te zijn en hen de hulpmiddelen te geven die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Profiel management

Mobile content management

Wanneer medewerkers mobiele toestellen voor hun werk gebruiken, moet je toegang bieden tot bedrijfsmiddelen die ze onderweg kunnen gebruiken. Met mobiel content management kun je documenten op afstand en veilig delen.

Het is jouw taak om beveiliging, zichtbaarheid en controle te bieden. MDM integratie met Exchange ActiveSync (EAS) levert cruciale functies om je daarbij te helpen.

Een mobile device management oplossing, ook wel MDM genoemd, beveiligt en beheert mobiele toestellen en al hun toepassingen. MDM zorgt ervoor dat op elk toestel steeds de juiste beleidslijnen en instellingen aanwezig zijn.

Email management

Mobile Device Management

Maak het makkelijk.

Unified Endpoint Management maakt jouw leven makkelijker.

Contact opnemen