Over Adivo

Adivo biedt POS en Auto-ID producten aan die zijn gericht op het verhogen van effectiviteit en flexibiliteit van onze klanten. Bij Adivo geloven we in de waarde van persoonlijke aandacht. We weten hoe belangrijk deze aandacht is voor onze eigen klanten en al helemaal voor de klant van onze klant. Hoe zij daarmee het verschil maken en succesvoller zijn dan anderen. Dit principe omarmen we ook binnen onze eigen bedrijfsvoering.

Adivo gelooft dat de juiste technologie en slimme data medewerkers in staat stellen zich toe te leggen op de optimale gast-, klant- en patiëntbeleving: de motor van elke winnende organisatie!

Wat is de motivatie voor Adivo om Mobile Device Management aan te bieden?

Een groot gedeelte van onze klanten bevindt zich binnen de transport- en logistieke sector. Dit zijn sectoren waar behoefte is aan toegankelijkheid, het snel opschalen van productiemiddelen en het vervangen en updaten van gebruikersapparaten, zoals PDA’s, tablets en heftruckcomputers. De kleinste afwijking kan zorgen voor productieverlies in een markt waar de marges toch al onder enorme druk staan.  

Door het gebruik van Mobile Device Management (MDM) kunnen de klanten van Adivo direct geholpen worden na de aanschaf of vervanging van een nieuw apparaat door met een paar drukken op de knop de PDA of tablet productief te maken Het is voor onze klanten ideaal om nieuw personeel direct in te kunnen zetten in een werk- of productieomgeving, met de juiste software op nieuwe of bestaande gebruiksapparaten. Het is voor onze klanten ook interessant om software toe te voegen of te updaten op een specifiek gebruikersapparaat of op alle apparaten tegelijk. Ook het genereren van gebruiksanalyses of batterijverbruik meten zijn slimme data die gewaardeerd worden door onze klanten, met een hogere efficiency tot gevolg.