Apple Business Manager Update

Lees hier meer over deze aanpassingen.

Wat is Apple Business Manager?

Apple Business Manager, ook wel simpelweg "ABM" genoemd, is een programma dat integreert met MDM om extra controle te bieden over de inschrijving van apparaten, de distributie van app- en medialicenties en Apple-programmabeheerders. Apple Business Manager werd in het voorjaar van 2018 publiekelijk beschikbaar en is een natuurlijke consolidatie van de portals Apple Volume Purchase Program (VPP) en Apple Device Enrollment Program (DEP).

Wat is Apple Business Manager niet?

ABM is geen vervanging voor Unified Endpoint Management. Alle configuraties en beleidsregels die uw organisatie momenteel implementeert op apparaten die Desktop Central gebruiken, worden verder geïmplementeerd met dezelfde Endpoint Management. ABM vergroot en consolideert eenvoudigweg enkele van de beheermogelijkheden die klanten al jaren gebruiken via de DEP- en VPP-portals. Zodra een organisatie upgradet naar ABM, hoeven ze in de meeste gevallen niet langer de DEP- en VPP-portals te gebruiken om de toewijzing van apparaten, apps-aankopen of inhoud te beheren.

Hulp nodig?

Het gebruik van mobiele technologie is vaak een nieuw gebied voor IT-teams en het vinden van het juiste apparaat, de juiste prijs en de juiste functies die aansluiten bij jouw behoeften kan moeilijk zijn.

Scolutions kan je hierbij helpen. Onze oplossingsarchitecten kunnen je behoeften en bedrijfsdoelen bestuderen om samen met jou een op maat gemaakt mobiliteitsprogramma te ontwerpen dat je naar waar je wilt gaan kan helpen.