MacOS Big Sur update automatiseren bij klanten?

Apple heeft op 12 november 2020 de volgende grote update uitgebracht, MacOS Big Sur. Wij zijn blij! Het is namelijk mogelijk om met onze Unified Endpoint Management (UEM) oplossing het updaten naar MacOS Big Sur te automatiseren.

Je hebt er misschien nog nooit over nagedacht, maar het beheren van updates op de Mac's of Macbook's van jouw klanten is een uitdagende taak. We zitten al meer dan 10 jaar in de IT-industrie en we weten hoe belangrijk het is om snel te reageren op nieuwe kwetsbaarheden en al je Mac-apparaten te beschermen.

“Met macOS Big Sur heeft het meest geavanceerde desktopbesturingssysteem ter wereld een nieuwe mijlpaal bereikt in power en design. Dankzij het nieuwe, verbeterde ontwerp haalt u nog meer uit uw Mac. Geniet van de grootste Safari-update ooit. Ontdek nieuwe functies voor Kaarten en Berichten. En krijg nog meer inzicht in hoe er met uw privacy wordt omgegaan.”
— Apple

Inzicht krijgen

Patch management

We kunnen doormiddel van Patch Management de update klaarzetten en installeren vanuit Endpoint Management. Hierdoor is het mogelijk om op basis van een planning alle Mac machines te voorzien van de laatste update.

Patch Management gaat nog veel verder dan OS updates.
Het is ook mogelijk om thirdparty MacOS applicaties mee te nemen in je Patch Management hieronder vind je een paar voorbeelden.

Zoom for Mac
Skype For Mac
Mozilla Firefox for Mac
Office for Mac
Google Chrome for Mac
Java for Mac

Go Mobile-First

Wij helpen onze klanten bij het plannen, implementeren en beheren van hun mobiele apparaten. Ons doel is om een partnerschap met onze klanten te creëren op basis van vertrouwen en transparantie.