Transport & Logistiek

Chauffeurs, magazijnmedewerkers en planners werken sneller en slimmer met een smartphone, handscanner of tablet aan hun zijde. Met Scolutions richt je deze apparaten optimaal in en ben je beveiligd tegen online risico's.

Moeiteloos mobiel

Met slimme technologie

Transport, logistiek en mobiele technologie gaan hand in hand. Een chauffeur heeft onderweg altijd een smartphone op zak, je kunt geen magazijn binnenlopen of er liggen handscanners, en een planner is tegenwoordig nergens meer zonder tablet. Hartstikke handig natuurlijk, maar het brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee.

Met de diensten van Scolutions wordt mobiel werken simpel en veilig.

Het complete plaatje van scolutions

Onze diensten

Met onze werkoplossingen kun je alle mobiele apparaten in jouw bedrijf beheren, controleren, configureren, updaten en beveiligen. Zonder dat medewerkers daarvoor langs de ICT-afdeling hoeven. Handig! Zo kunnen chauffeurs gewoon doorrijden en magazijnmedewerkers blijven scannen.

Mobile Device Management

Met Mobile Device Management beheer en update je alle mobiele apparaten van jouw medewerkers vanuit één online omgeving. Zo garandeer je de privacy en veiligheid van bedrijfsdata en voldoe je aan wet- en regelgeving, zoals AVG en NIS2. Je kunt toestellen op afstand lokaliseren, overnemen, wissen bij verlies en beveiligingsupdates doorvoeren.

Meer weten

Mobile Security

Of jouw werknemers nou thuis, op kantoor of onderweg werken; met Mobile Security zorg je ervoor dat ze veilig werken. Met onze beveiligingsoplossing bescherm je hun mobiele apparaten en jouw bedrijfsgegevens tegen cyberaanvallen, malware en phishing. Zo kunnen jouw chauffeurs zorgeloos verbinding maken met een openbaar netwerk als ze onderweg zijn.

Meer weten

Hardware op maat

Specifieke scanners nodig voor in het warehouse? Op zoek naar stevige boordcomputers of behoefte aan fijne smartphones voor chauffeurs? We helpen je met de aanschaf van hardware die het beste aansluit bij jouw wensen. Apparaten die aan het einde van hun diensttijd zijn gekomen, worden zorgvuldig door ons gerecycled. Met custom branding laten we jouw merk stralen op alle mobiele apparaten.

Meer weten

Managed Mobility

Wil je dat jouw teams vlekkeloos en veilig mobiel werken, maar wil je er zelf zo min mogelijk tijd aan besteden? Dan is Managed Mobility iets voor jou. Onze experts nemen het volledige beheer van jouw mobiele apparaten over en ontlasten je in elke stap van het mobiliteitsvraagstuk.

Meer weten
Dit zijn de voordelen

Moeiteloos mobiel met Scolutions

Bij Scolutions begrijpen we dat mobiliteit meer is dan alleen technologie. Het is een verlengstuk van jouw bedrijf en onmisbaar voor belangrijke bedrijfsprocessen. Het helpt jouw medewerkers hun dagelijkse werkzaamheden vlekkeloos uitvoeren. Daarom is het van groot belang dat het mobiele vraagstuk optimaal is ingericht voor jouw bedrijfsbehoeften. Daar helpen we je mee.

Toegewijde ondersteuning

Ons team staat voor je klaar om je bij elke stap van het proces te begeleiden. We brengen jouw wensen in kaart en zorgen voor een vlekkeloze uitrol van onze diensten.

Duurzame relatie

We geloven in duurzame relaties en een persoonlijke benadering. Zo kunnen we service op maat leveren. Hoe beter we je kennen, hoe beter we jouw visie kunnen vertalen in een concreet plan.

Up-to-date

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen je proactief om de mobiliteit van jouw bedrijf te verbeteren. Zo blijf jij up-to-date en de veiligheid van jouw bedrijf gewaarborgd.

Jij vraagt, wij draaien

Klaar voor de volgende stap in mobiliteit?

Elk transport en logistiek bedrijf is anders en heeft andere behoeften. Daarom stemmen we de service die we bieden af op jouw bedrijfsspecifieke behoeften. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.