Mobile Security

Of jouw werknemers nou thuis, op kantoor of onderweg werken; met Mobile Security zorg je ervoor dat ze veilig werken. Met onze beveiligingsoplossing bescherm je hun mobiele apparaten en jouw bedrijfsgegevens tegen cyberaanvallen, malware en phishing.

Online Beveiligingsoplossing

Wat is Mobile Security?

Het is essentieel voor bedrijven die werken met mobiele apparaten om deze te beveiligen. Niet alleen voor het bedrijf zelf, maar ook voor de werknemers. Dat hoeft gelukkig helemaal niet complex of duur te zijn.

Scolutions heeft een partnerschap met Lookout, een marktleider op het gebied van mobiele beveiliging. Deze beveiligingsoplossing beschermt gevoelige informatie van jouw bedrijf en waarborgt tegelijkertijd de privacy van de werknemers. Lookout is een lichtgewicht app, geschikt voor Android of iOS. De app werkt realtime op de achtergrond, terwijl jouw medewerkers veilig hun werk doen. Wordt er een bedreiging geconstateerd? Dan krijg je daar gelijk een melding van. Zo kun je direct actie ondernemen en kunnen kwaadwillenden jouw (gevoelige) bedrijfsinformatie niet bereiken.

Wist je dat?

Gebruikers 3x
sneller op hun telefoon op een phishing link klikken dan op een laptop?
91%
van de cyberaanvallen op bedrijven begint met een simpele e-mail?
78%
van de Mobile Security gebruikers in de afgelopen 12maanden is gewaarschuwd voor een cyberdreiging?
Veilig mobiel werken

Waarom heb ik Mobile Security nodig?

Laptops en computers worden vaak netjes voorzien van beveiligingssoftware, maar veel bedrijven vergeten hun mobiele apparaten te beveiligen. En dat terwijl werknemers vanaf verschillende locaties (thuis, onderweg, in hotels) werken en hun toestel verbinden met openbare netwerken.

Het inrichten van Mobile Device Management (MDM) is al een stap in de goede richting, maar biedt geen volledige bescherming voor phishing, malware of ransomware.

Werknemers gebruiken mobiele apparaten steeds vaker voor het opslaan of delen van (gevoelige) bedrijfsinformatie. Ze hebben toegang tot hun zakelijk email, klantgegevens, agenda’s en misschien zelfs bedrijfskritische informatie. Dit maakt hun toestel gevoelig voor cybercriminaliteit via openbare netwerken, apps en phishing.

Hoe bescherm je de honderden - of misschien wel duizenden - mobiele apparaten in jouw bedrijf hiertegen, zonder dat het ten koste gaat van het gebruiksgemak en de privacy van jouw werknemers?

Mobile Security is daarop het antwoord.

Dit zijn de voordelen

Mobile Security bij Scolutions

Veilig mobiel werken wordt makkelijker met Scolutions. We ontlasten, zijn flexibel en richten de beveiligingsoplossing op zo’n manier in dat het naadloos aansluit bij jouw wensen.

Toegewijde ondersteuning

Ons team staat voor je klaar om je bij elke stap van het proces te begeleiden. We brengen jouw wensen in kaart en zorgen voor een vlekkeloze uitrol.

Beheer door onze experts

Het beheer van jouw mobiele beveiliging ligt volledig in handen van onze experts. Zo ben je optimaal beschermd en heb je er geen omkijken naar.  

Flexibel schalen

Maandelijks op- of afschalen is eenvoudig geregeld, waardoor Mobile Security met jouw bedrijf meegroeit.

Neem contact op

Klaar voor de volgende stap in mobiliteit?

Neem contact op en ontdek hoe Scolutions jouw visie kan omzetten in een concrete digitale strategie.

Onze diensten

Een passende oplossing voor elk vraagstuk

Van Mobile Device Management en securitydiensten tot volledig ontzorgen met Managed Mobility. Scolutions biedt een breed scala aan diensten die de gehele levenscyclus van mobiele technologie bestrijken. Geen vraagstuk is ons te gek!