Hardware op maat

Als je kiest voor Mobile Device Management of Mobile Security van Scolutions, bieden we de mogelijkheid om hardware op maat te leveren. Eventueel voorzien van jouw eigen branding. Bekijk hier alle opties.

Van tablets tot handscanners

Gespecialiseerde bedrijfshardware

Het kiezen van de juiste hardware is cruciaal voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Goed functionerende hardware zorgt ervoor dat medewerkers ongestoord en efficiënt kunnen doorwerken, zonder dat werkprocessen worden belemmerd.  

Hoe kies je het product dat het beste aansluit op jouw wensen? Scolutions helpt je hier graag bij. We kijken naar de unieke behoeften van jouw organisatie en adviseren hardware die het beste past bij de bedrijfsprocessen. Indien gewenst leveren wij de nieuwe toestellen kant-en-klaar voorzien van MDM of Mobile Security bij je af.  

Voldoe aan duurzaamheids- en beveiligingsnormen

Waarom heb ik speciale bedrijfshardware nodig?

Bedrijven vertrouwen er vaak op dat consumentenapparaten ook prima functioneren op de werkvloer. Uit ervaring weten wij dat dit niet altijd het geval is. Ze zijn weliswaar toegankelijk, maar ze voldoen vaak niet aan de duurzaamheids- en beveiligingsnormen van zakelijke hardware. Dit kan leiden tot hogere kosten en beveiligingsrisico’s. Daarom adviseren wij de aanschaf van speciale bedrijfshardware en in sommige gevallen rugged (robuuste) apparaten.

Bedrijfshardware heeft de volgende voordelen:

Specifiek ontwikkeld voor een zakelijke of veeleisende werkomgeving
Gaat lang mee, is duurzaam en functioneert betrouwbaar
Biedt meer geavanceerde beveiligingsfuncties
Beschikt over snellere processors, meer geheugen en vakspecifieke software
Is kostenbesparend op de lange termijn
Jouw logo in beeld

Hardware bij Scolutions

Het aanschaffen van hardware is vaak een grote uitgave. Dan is het natuurlijk wel fijn dat je apparaten kiest die het beste passen bij jouw behoeften. Bij Scolutions staat jouw bedrijfsbehoefte centraal. We begrijpen de verschillen tussen consumenten- en bedrijfsapparaten en adviseren de beste oplossing voor jouw wensen.

Aanbeveling op maat

We kennen de markt en weten wat het aanbod is. We kijken naar de unieke behoeften van jouw organisatie en adviseren hardware die het beste past bij jouw wensen.

Breed assortiment

Dankzij onze samenwerking met topmerken kunnen we je de nieuwste en meest robuuste apparaten aanbieden. Specifiek ontworpen voor zakelijk gebruik.

Scherpe prijs

We kunnen hardware scherp geprijsd aanbieden en zoeken mee naar mogelijkheden binnen de kaders van jouw budget.

Neem contact op

Klaar voor de volgende stap in mobiliteit?

Neem contact op en ontdek hoe Scolutions jouw visie kan omzetten in een concrete digitale strategie.

Onze diensten

Een passende oplossing voor elk vraagstuk

Van Mobile Device Management en securitydiensten tot volledig ontzorgen met Managed Mobility. Scolutions biedt een breed scala aan diensten die de gehele levenscyclus van mobiele technologie bestrijken. Geen vraagstuk is ons te gek!