Managed Mobility

Wil je dat jouw teams vlekkeloos en veilig mobiel werken, maar wil je er zo min mogelijk tijd aan besteden? Dan is Managed Mobility iets voor jou. Onze experts nemen het volledige beheer van jouw mobiele apparaten over en ontlasten je in elke stap van het mobiliteitsvraagstuk.

Alles-in-één-oplossing

Wat is Managed Mobility?

Managed Mobility is niet zomaar een dienst; het is de som van al onze expertise en diensten. Ideaal als je volledig ontlast wilt worden op het gebied van mobiliteit.  

Het implementeren van mobiele apparaten in de hele onderneming is een flinke klus. Het omhelst meer dan alleen het downloaden van apps op individuele telefoons en tablets. Met Managed Mobility van Scolutions nemen onze experts het hele proces van je over. We ontzorgen van begin tot eind: van de aankoop en branding van apparaten tot de recycling ervan, en van het beheer tot de beveiliging. Jouw medewerkers ontvangen een kant-en-klaar apparaat en kunnen meteen aan de slag.  

Deze diensten zijn inbegrepen

Het complete plaatje van Managed Mobility

Managed Mobility omvat het gehele traject van jouw mobiele apparaten. Elke fase wordt met zorg door ons beheerd, zodat jouw merkidentiteit sterk blijft en jouw medewerkers naadloos en veilig kunnen werken.

Mobile Device Management

We beheren alle mobiele apparaten van jouw bedrijf in onze online omgeving. Zo garanderen we de privacy en veiligheid van bedrijfsdata, zodat je voldoet aan wet- en regelgeving, zoals NIS2.

Meer weten

Mobile Security

We zorgen dat elk apparaat veilig is en blijft met onze beveiligingsoplossing. We beheren en controleren en voorzien apparaten continu van de nieuwste beveiligingsupdates.

Meer weten

Hardware op maat

We helpen je met de aanschaf van hardware die het beste aansluit bij jouw wensen. Apparaten die aan het einde van hun diensttijd zijn gekomen, worden zorgvuldig door ons gerecycled.

Meer weten

Custom Branding

We laten jouw merk stralen op mobiele apparaten met branding op maat. We voorzien hoesjes en accessoires in hoge kwaliteit van jouw logo.

Meer weten
Jij vraagt, wij draaien

Managed Mobility bij Scolutions

Bij Scolutions begrijpen we dat mobiliteit meer is dan alleen technologie. Het is een verlengstuk van jouw bedrijf en onmisbaar voor belangrijke bedrijfsprocessen. Het helpt jouw medewerkers hun dagelijkse werkzaamheden vlekkeloos uitvoeren. Daarom is het van groot belang dat het mobiele vraagstuk optimaal is ingericht voor jouw bedrijfsbehoeften. Daar helpen we je mee. Managed Mobility is zo ontworpen dat het alle facetten van mobiliteit omvat.

Volledig ontzorgen

De apparaten die je van ons ontvangt zijn volledig ingericht, veilig en klaar voor gebruik. Wij pakken de support op, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Proactieve partner

We stellen ons proactief op en zijn continu op zoek naar manieren om de mobiliteit van jouw bedrijf te verbeteren.

Naadloze samenwerking

Onze experts zien het grotere geheel en zorgen ervoor dat alle systemen binnen jouw mobiele strategie naadloos met elkaar samenwerken.

Neem contact op

Klaar voor de volgende stap in mobiliteit?

Neem contact op en ontdek hoe Scolutions jouw visie kan omzetten in een concrete digitale strategie.

Onze diensten

Een passende oplossing voor elk vraagstuk

Van Mobile Device Management en securitydiensten tot volledig ontzorgen met Managed Mobility. Scolutions biedt een breed scala aan diensten die de gehele levenscyclus van mobiele technologie bestrijken. Geen vraagstuk is ons te gek!