Zorg & Welzijn

Artsen, verpleegkundigen en assistentes werken sneller en slimmer met een smartphone, tablet of barcodescanner aan hun zijde. Met Scolutions richt je deze apparaten optimaal in, zijn patiëntgegevens goed beveiligd, voldoe je aan wet- en regelgeving en ben je beschermd tegen online risico’s.

Moeiteloos mobiel

Met slimme technologie

Zorg, welzijn en mobiele technologie gaan hand in hand. Met een smartphone of tablet kun je gemakkelijk patiëntgegevens raadplegen, medicijninformatie opzoeken, afspraken beheren, laboratoriumresultaten bekijken of een overdracht doen aan collega’s. En met een barcodescanner koppel je snel de juiste medicijnen aan de patiënt in het elektronisch patiëntendossier (EPD). Hartstikke handig natuurlijk, maar het brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee.  

Met de diensten van Scolutions wordt mobiel werken simpel en veilig.  

Het complete plaatje van scolutions

Onze diensten

Met onze werkoplossingen kun je alle mobiele apparaten in jouw bedrijf beheren, controleren, configureren, updaten en beveiligen. Zonder dat medewerkers daarvoor langs de ICT-afdeling hoeven. Handig! Zo kunnen verpleegkundigen gewoon op de afdeling blijven en zorgmedewerkers hun visites blijven rijden.

Mobile Device Management

Met Mobile Device Management beheer en update je alle mobiele apparaten van jouw zorgmedewerkers vanuit één online omgeving. Zo garandeer je de privacy en veiligheid van bedrijfsdata en voldoe je aan wet- en regelgeving, zoals AVG en NIS2. Je kunt toestellen op afstand lokaliseren, overnemen, wissen bij verlies en beveiligingsupdates doorvoeren.

Meer weten

Mobile Security

Of jouw werknemers nou thuis, in de zorginstelling of onderweg werken; met Mobile Security zorg je ervoor dat ze veilig werken. Met onze beveiligingsoplossing bescherm je hun mobiele apparaten en patiëntgegevens tegen cyberaanvallen, malware en phishing. Zo kunnen jouw zorgmedewerkers zorgeloos verbinding maken met een openbaar netwerk als ze onderweg zijn.

Meer weten

Hardware op maat

Op zoek naar een smartphone die meerdere zorgtaken in één kan uitvoeren? Specifieke tablets nodig voor in de ambulance of behoefte aan een antibacteriële barcodescanner? We helpen je met de aanschaf van hardware die het beste aansluit bij jouw wensen. Apparaten die aan het einde van hun diensttijd zijn gekomen, worden zorgvuldig door ons gerecycled. Met custom branding laten we jouw merk stralen op alle mobiele apparaten.

Meer weten

Managed Mobility

Wil je dat jouw zorgteams vlekkeloos en veilig mobiel werken, maar wil je er zelf zo min mogelijk tijd aan besteden? Dan is Managed Mobility iets voor jou. Onze experts nemen het volledige beheer van jouw mobiele apparaten over en ontlasten je in elke stap van het mobiliteitsvraagstuk.

Meer weten
Dit zijn de voordelen

Moeiteloos mobiel met Scolutions

Bij Scolutions begrijpen we dat mobiliteit meer is dan alleen technologie. Het is een verlengstuk van jouw bedrijf en onmisbaar voor belangrijke bedrijfsprocessen. Het helpt jouw medewerkers hun dagelijkse werkzaamheden vlekkeloos uitvoeren. Daarom is het van groot belang dat het mobiele vraagstuk optimaal is ingericht voor jouw bedrijfsbehoeften. Daar helpen we je mee.

Toegewijde ondersteuning

Ons team staat voor je klaar om je bij elke stap van het proces te begeleiden. We brengen jouw wensen in kaart en zorgen voor een vlekkeloze uitrol van onze diensten.

Duurzame relatie

We geloven in duurzame relaties en een persoonlijke benadering. Zo kunnen we service op maat leveren. Hoe beter we je kennen, hoe beter we jouw visie kunnen vertalen in een concreet plan.

Up-to-date

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen je proactief om de mobiliteit van jouw bedrijf te verbeteren. Zo blijf jij up-to-date en de veiligheid van jouw bedrijf gewaarborgd.

Jij vraagt, wij draaien

Klaar voor de volgende stap in mobiliteit?

Elke zorginstelling is uniek en kent haar eigen specifieke wensen. Daarom passen we de dienstverlening die we aanbieden aan op de behoeften van jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.