Mobile Device Management (MDM)

Met Mobile Device Management beheer je alle mobiele apparaten van jouw medewerkers vanuit één online omgeving. Zo garandeer je de privacy en veiligheid van bedrijfsdata en voldoe je aan wet- en regelgeving, zoals NIS2.

Online Beveiligingsoplossing

Wat is Mobile Device Management?

Mobile Device Management is een software oplossing waarmee je alle mobiele apparaten binnen jouw bedrijf configureert, beheert en beveiligt. Van smartphones en tablets tot handscanners en rugged devices. De ICT-afdeling kan dit op afstand doen in een online portal, waardoor jouw team gewoon door kan blijven werken. Op kantoor of onderweg. Je kunt je wel inbeelden dat dit veel tijd en geld scheelt. MDM is niet alleen weggelegd voor grote bedrijven, als meer dan tien personen binnen jouw organisatie werken met een mobiel apparaat is MDM al interessant.

Veilig mobiel werken

Waarom heb ik MDM nodig?

We gaan steeds mobieler werken. Hartstikke handig natuurlijk, maar het brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Want hoe sla je gegevens veilig op, hoe houd je grip op het mobiel gebruik van medewerkers en hoe laat je deze mobiele apparaten optimaal voor je werken? Een Mobile Device Management is daarop het antwoord. Het helpt je om de continuïteit van bedrijfsprocessen te waarborgen en de veiligheid van bedrijfsgegevens te garanderen. Dat levert jouw bedrijf tijd, geld en veiligheid op.

Dit zijn de voordelen

Mobile Device Management bij Scolutions

Mobile Device Management is onmisbaar voor bedrijven waarin medewerkers dagelijks werken met mobiele apparaten. Door van tevoren de wensen voor jouw bedrijf tot in de kleinste detail in kaart te brengen, richten we het systeem zo optimaal mogelijk voor je in. Dat zorgt voor een fijne workflow, gebruiksgemak en veiligheid. Niet alleen voor management en de ICT-afdeling, maar ook voor mensen op de werkvloer.

Toegewijde ondersteuning

Ons team staat voor je klaar om je bij elke stap van het proces te begeleiden. Van configuratie tot dagelijkse operationele uitdagingen.

Kennis en training

Met een uitgebreide kennisbank en trainingen zorgen we ervoor dat jouw ICT-afdeling is voorzien van alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken met MDM. Zo haal je alles uit het product wat er in zit.

Veilige omgeving

Onze MDM-oplossing wordt gehost in veilige en gecertificeerde datacentra. Er is continue monitoring en er worden regelmatig backups gemaakt.

Neem contact op

Klaar voor de volgende stap in mobiliteit?

Neem contact op en ontdek hoe Scolutions jouw visie kan omzetten in een concrete digitale strategie.

Onze diensten

Een passende oplossing voor elk vraagstuk

Van Mobile Device Management en securitydiensten tot volledig ontzorgen met Managed Mobility. Scolutions biedt een breed scala aan diensten die de gehele levenscyclus van mobiele technologie bestrijken. Geen vraagstuk is ons te gek!